Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Μίσιγκαν

Ακίνητα προς πώληση στο Μίτσιγκαν

Στα νότια σύνορα με το Οχάιο και την Ιντιάνα, με τα οποία χωρίζει επίσης τα εσωτερικά νερά της λίμνης. Στα ύδατα υπάρχουν επίσης τα περισσότερα από τα δυτικά σύνορα, από νότο προς βορρά, με τον Ιλλινόις και το Ουισκόνσιν στη λίμνη Μίσιγκαν. έτσι για ένα μέρος στην ξηρά με το Wisconsin.

Η αγορά ακινήτων στο Μίτσιγκαν έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη το 2017. Έχει περάσει ένας χρόνος εξαιρετικών αποτελεσμάτων για τους πωλητές. 2018 καταχωρήθηκε για την αγορά ακινήτων του Μίτσιγκαν πάνω από όλα για ακίνητα προς πώληση στο Μίτσιγκαν.

Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα πώλησης στο Μίτσιγκαν για πώληση.

Το θετικό για το Μίτσιγκαν είναι η συνεχώς αναπτυσσόμενη οικονομία. Μόνο τρία χρόνια έχει σημειωθεί θετική αύξηση. Για το 2018, φαίνεται ότι οι βιομηχανίες που πρέπει να προσέχουν είναι η διατροφή, η ενέργεια, η υγεία, η τεχνολογία των πληροφοριών, το νερό και οι μεταφορές. Ο Μίτσιγκαν εξακολουθεί να είναι ηγέτης στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η άνοιξη είναι το υψηλό σημείο της εποχής αγορών του Μίτσιγκαν στο σπίτι και αναμένουμε ότι θα υπάρξουν κάποια αυξημένα ακίνητα για τιμές πώλησης στο Μίτσιγκαν. Η αγορά αυξάνεται. Η μέση τιμή κατοικίας ενημερώνεται με ετήσια αύξηση 6,2%. Οι τιμές είναι χαμηλή απόδοση ανά περίπτωση.

Το γεγονός είναι ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης στην αγορά ακινήτων δεν παρεμποδίζεται από επενδύσεις για ακίνητα προς πώληση στο Μίτσιγκαν όταν αυτά είναι διαθέσιμα.

Η συνολική αξία του σπιτιού αυξήθηκε κατά μέσο όρο 6,9% το 2017. Με τις αυξανόμενες τιμές των κατοικιών, περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να είναι πρόθυμοι να πουλήσουν. Ενώ αναμένουμε ότι οι περιπτώσεις δεν θα αυξηθούν πολύ γενικότερα, λιγότερο από 2% αυξάνουν, μέσω αυτής της πιο δημοφιλούς εποχής αγορών, περιμένουμε περισσότερα αποθέματα στον ορίζοντα.

Τα καλύτερα μέρη όπου ζουν είναι η Ann Arbor, η Lansing και η Ypsilanti.

Το Ντιτρόιτ ήταν μια ζωντανή μητρόπολη, όμως αυξάνεται ξανά, που δεν έχει ακόμα βρεθεί στον κατάλογο των καλύτερων θέσεων για να ζήσει ή να αγοράσει ένα ακίνητο προς πώληση στο Μίτσιγκαν. Όπου αγοράζετε στο Μίτσιγκαν εξαρτάται πολύ από τον τρόπο ζωής που θέλετε να οδηγήσετε. Εάν θέλετε δάσος και νερό και χιόνι για το μεγαλύτερο μέρος της άνοιξης, θεωρήστε U.P. ή στη χαμηλότερη βόρεια χερσόνησο. Εάν θέλετε ακμάζουσες πόλεις με νυχτερινή ζωή και διασκέδαση, εξετάστε τρεις μητροπολιτικές περιοχές του Μίτσιγκαν.

Αν ψάχνετε για μια πόλη με μια τεράστια κοινότητα τέχνης, πολλή νυχτερινή ζωή και πολλή μπύρα, μην κοιτάτε πέρα ​​από το Grand Rapids. Η Beer City Η.Π.Α. είναι μια πολυσύχναστη μητρόπολη που μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά φεστιβάλ, όπως το περίφημο ArtPrize. Οι τιμές συνεχώς αυξάνονται, ακόμη και σε προάστια όπως το Wyoming. Αναμένουμε αύξηση κατά 5% πριν τελειώσει το έτος.

Τα έξοδα στέγασης αυξάνονται συνεχώς στην περιοχή Ann Arbor. Το πρόσθετο κόστος ωθεί πολλούς αγοραστές και ενοικιαστές να αναζητήσουν σπίτια στην Υψηλάντη αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής. Ann Arbor είναι μια πανεπιστημιακή πόλη και ένας μηχανικός στην πολιτεία του Μίτσιγκαν.

Ενώ οι πόλεις αναφέρονται αυτή τη στιγμή, η Lansing προσφέρει μια αγορά αγοραστή. Η πρωτεύουσα του κράτους είναι ένα ιδανικό μέρος για να ζήσετε, να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Μίτσιγκαν, να εργαστείτε και να προσφέρει μια πλούσια νυχτερινή ζωή.

  •  
    Boom 2018 στο Μίτσιγκαν: γιατί και πού να αγοράσετε ένα σπίτι

      Boom 2018 στο Μίτσιγκαν: γιατί και πού να αγοράσετε ένα σπίτι Το Μίτσιγκαν, το λίκνο της υπέροχης πόλης του Ντιτρόιτ, εδώ και χρόνια είναι ο μεγαλύτερος αμερικανός κατασκευαστής αυτοκινήτων, καθώς και μια πηγή έμπνευσης για τις τοιχογραφίες του Diego Riviera. Έδρα της δισκογραφικής εταιρείας ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 8306

Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Μίσιγκαν, Detroit, Detroit, 7310 Pierson St

33,173.61EUR
Πώληση
Άλλο (Εμπορικό)

800 m²
Αυτό το σπίτι είναι νοικιασμένο για 675 δολάρια
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB